Biografie

“Hoe ben ik wie”

Als klein jongetje antwoordde ik al vaak, op de vraag wat ga je doen als je later groot bent? “Mensen iets leren wat ik al kan.”
Met een moeder, van 5kids, en als dansdocente werkzaam, een vader die LO-, golf- en CIOS docent is, zit het doceren en coachen in mijn bloed
Opgevoed met o.a. dans-, tennis-, squash-, ijshockey-, hockey-, buitensport-, en golfinvloeden heb ik mijn oprechte interesse in sport en mens gevonden.

Via de opleidingen Cios en Sport, Gezondheid en Management ben ik mezelf er bewust van geworden dat ik aan de slag wil met het persoonlijk contact tussen mens en docent-coach.
Mede hierdoor ben ik op jonge leeftijd al een ondernemend persoon geworden. Zoals het regelmatig voor mij wordt omschreven; veel energie en ideeën, zitten er al jaren.  Een uitdaging moet altijd aanwezig zijn.

Via het Cios heb ik me ontwikkeld in meerdere takken van sport en heb ik mijn eigen lesgeefstijl  en methode kunnen ontwikkelen. Met de kennis en ervaringen die ik op heb gedaan bij SGM heb ik mijn ondernemende krachten kunnen aanscherpen.
Vandaar dat er op deze website niet alleen informatie staat met betrekking tot personal training, ook golf-, en sportieve reizen zijn een onderdeel.

Personal training betekend voor mij het kunnen, kennen en verbeteren van jouw vitaliteit. De mate waarin iemand krachtig en energiek is wordt beïnvloed door vele factoren. Het is niet per definitie zo, dat door af en toe sporten jij jezelf beter gaat voelen. Dat het een van de vele factoren is die hieraan meewerken is een feit, maar levenskracht wordt door meerdere factoren bekrachtigd.

  • Tijdens de personal training hoeft er dus niet alleen gewerkt te worden aan het sportieve en actieve kunnen van jouw fysiek, maar er is ook de mogelijkheid om je levensstijl te bespreken en aan te passen.
    Jouw wensen zijn hier vrij in te vullen. Personal training en gesprekspartner staan hierbij in een lijn.
  • Je mentale weerbaarheid en dagelijkse routines kunnen positief worden beïnvloed door personal training.
    Dus denk niet dat personal training enkel en alleen als sportieve activiteit gezien kan worden, wij kunnen samen een stap verder gaan.
  • Lees ook de informatie blokken met betrekking tot golf en een sportieve vakantie.