Mogelijkheden

Door mijn brede ervaring, oriëntatie en interesses binnen de sport zijn er verschillende mogelijkheden bespreekbaar.
Lees hier meer over de mogelijkheden die er nu al zijn. 

Golf


Door de jaren heen heb ik redelijk wat uren op de golfbaan doorgebracht. Niet alleen als speler en niet alleen als lesgever. Naast een fanatiek beoefenaar ben ik inmiddels ook PGA gecertificeerd golfpro level 2. Deze keuze is voort komen vloeien uit het genot en de rust die ik, ondanks mijn gedrevenheid, toch uit deze sport kan halen. De omgeving is altijd mooi, door weer en wind. De natuur is altijd aanwezig en de bal doet zelden exact dat wat jij wilt….. Dat laatste maakt het spelletje zo moeilijk. Iemand een bal 120 meter ver laten slaan is de kunst niet. De moeilijkheid zit hem juist in het rechtdoor slaan van de bal. De controle die je over de techniek dient te beheersen samen met de rust die de natuur je biedt, laten mij en mijn klanten tijdens een ronde golf heerlijk ontspannen. 
Ik heb me in deze tak van sport willen verdiepen, omdat de uitdaging zit in de moeilijkheidsgraad en de tijd die het kost om het gewenste resultaat te behalen.

Of je nu aan je korte spel wilt werken of juist tijdens een 9/18 holes ronde wat instructies nodig hebt, ik ben er klaar voor en heb er zin in.
Zo ben ik regelmatig te vinden op de mooiste banen van Nederland en meerdere keren in het buitenland geweest om met een gezelschap te mogen reizen en golfen.

Een compleet verzorgde golf dag of een simpel uurtje op de driving range….

Maak een afspraak