Mogelijkheden

Door mijn brede ervaring, oriëntatie en interesses binnen de sport zijn er verschillende mogelijkheden bespreekbaar.
Lees hier meer over de mogelijkheden die er nu al zijn. 

Personal training


Wat jouw doelstelling ook is, waar je behoefte ook ligt, welke sportieve voorkeur je ook hebt, door volledige inzet en een persoonlijke trainingscyclus gaan wij samen de gestelde doelen behalen.”

Sportspecifiek trainen
Door mijn ervaring met het trainen van (top)sporters en mijn sportieve achtergrond, sta ik dichtbij de beleveing van de klant.
Aandachtspunten gaan naar de CORE, onderrugspieren, buikspieren en heupen. Waarbij snelheid, kracht en stabiliteit gaan verbeteren.
Sportspecifieke training zal er voor zorgen dat je beter wordt in de vorm van jouw sport.

Vrouw & figuur
Krachttraining is niet alleen voor mannen. Juist om een fit en slank figuur te behouden/krijgen is het belangrijk om aan krachttraining te doen. Door meerdere keren per week krachttraining te volgen verhogen we je energieverbruik, val je af en behoud of krijg je je slanke figuur.
Vrouwen zijn anders gebouwd dan mannen, dus “een groot blok spieren” worden vrouwen niet van krachttraining op deze wijze.

UHV & circuit
Wil jij je conditie verbeteren op de combinatie uithoudingsvermogen (UHV) en kracht? Dan zullen we in circuits je fysiek aan pakken. Door het combineren van meerdere oefeningen en weinig rust stijgt je hartslag en ga je het uithoudingsvermogen aanspreken. Hierdoor ben je in relatief korte tijd met je hele lichaam actief waardoor er op eenvoudige wijze gewerkt wordt aan je volledig fysieke kunnen.

Afvallen
De grote misvatting omtrent afvallen is dat er eindeloos aan het cardiovasculaire (hart- long) systeem gewerkt zal moeten worden. Het verliezen van vet massa, en dus het kwijtraken van een aantal kilo’s, gaan echter gepaard met krachttraining, en circuittraining. Je hartslag zal omhoog moeten om in je “vet verbrandings zone” te komen. Om je verbranding in rust op te krikken is het van belang om je spiermassa te vergroten. Een combinatie tussen krachttraining en circuittraining gaat hier voor zorgen.

Duo training
Sport je liever samen? Is in je eentje de drempel te hoog? Of deel je simpelweg liever de kosten?
Wat het motief ook is om samen met iemand te trainen, ik pas me aan.
Voor iedereen die graag onder begeleiding sport, wil en kan ik een passende trainingscyclus maken.

Maak een afspraak