Testimonials

Door mijn carrière als racecoureur en dan met name de endurance races, is het erg belangrijk om top fit aan de start te verschijnen, maar dit ook zo lang mogelijk te blijven. Door mijn trainingen met Sjoerd zijn mijn ronde tijden aan het einde van de race zichtbaar beter. Het verloop in de ronde tijden is sterk afgenomen en ik voel me fitter en energieker dan voorheen. 

- Christ

Wij hebben Sjoerdje benaderd omdat we graag wilde gaan sporten maar niet goed wisten hoe te beginnen. We hebben een erg specifieke doelstelling dus we wisten dat we wat meer kennis nodig hadden dan een fitness instructeur. Door met Sjoerd te trainen hebben wij ons doel behaald en zijn we tevreden over de manier van communiceren. We hebben het echt geprobeerd, maar het voor de gek houden van Sjoerd is niet te doen. Hij ziet alles en corrigeert dat met een instructie en veel humor. 

- Emeline en Fenna

5 dagen in de week werken aan mijn fysiek. Groot, sterk en gespierd. Sjoerd verzorgt discipline, progressie en energie. Nu “moet” ik wel, anders was het een “misschien.”

- Steven

Met wat pijntjes en wat klachten kwam ik bij Sjoerd terecht. In korte tijd kreeg hij het voor elkaar om mij pijn vrij en met veel plezier naar de sportschool te krijgen. Bij mooi weer buiten en voor de afwisseling wel eens wat anders. Sjoerd is creatief en blijft verassen terwijl de doelen scherp in de gaten worden gehouden.

- Jacqueline

Bij mij thuis tussen de bedrijven door en altijd passend in mijn drukke agenda. Sjoerd is stipt op tijd en schroomt niet om af en toe de confrontatie met jezelf te zijn. Op dat moment vervelend, zo’n spiegel, maar achteraf altijd met een voldaan gevoel sla ik het deurtje achter hem weer dicht. 

- Michiel

Zonder op de stoel van de arts te gaan zitten heeft Sjoerd mij geholpen te revalideren na een zeer ernstig verkeersongeval. Niet alleen wist hij me in barre tijden te motiveren, ook bleef hij me op mijn levensstijl wijzen/begeleiden en dus inzien wat ik zelf moest veranderen. Een verandering maak je zelf, maar zonder Sjoerd was het me niet zo snel gelukt.

- Erik

Leuk??? Het piepje dat mijn pauze beëindigd komt me mijn neus uit. Het motto “Je regelt het maar” hoor ik zelfs in mijn slaap nog en het altijd en eeuwige blijven verzwaren van de intensiteit…. En ik betaal er nog voor ook……..HEERLIJK ;-)

- Simon

Sjoerd is flexibel en weet altijd gebruik te maken van het moment. Mooi weer? Dan gooit hij de spullen naar buiten en zet hij een uitdagend parcours voor je uit. Slechte dag? Hij is je uitlaatklep en laat je alles eruit meppen tijdens een boks sessie. Moe? Dan heb je pech, “je regelt het maar” hoor je dan. Sjoerd weet het beste altijd weer uit me te halen.

- Dymphie