investeer in jou gezondheid

         Fitness

FITNESS

Fitness is een vorm van sporten dat steeds meer populariteit wint in Nederland.

Om deze reden is het goed om hierbij stil te staan. Welke spiergroepen kun je het beste trainen en welke oefeningen kun je hierbij gebruiken? Hieronder zullen we een aantal van deze spiergroepen nader uitlichten zodat je hiermee aan de slag kunt. Mocht je naar aanleiding van deze oefeningen nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met personal training Joosten.

Je borstspieren trainen

Het trainen van je borst is voor mannen een van de belangrijkste spiergroepen. De borst vormt namelijk de front van je lichaam en je wilt er zeker van zijn dat deze in goede vorm komen. Hierbij is het van belang dat je evenveel aandacht besteed aan de bovenkant, onderkant en zijkant van de borst. Als je dit doet zul je een mooie definitie krijgen en dat is precies wat je wilt hebben. Voor het training van de borst zijn enorm veel oefeningen beschikbaar. Hierbij kun je denken aan de bekende bench press, incline dumbbell press, decline dumbbell press en nog veel meer oefeningen. Wil jij alle oefeningen zien die beschikbaar zijn? Op het internet kun je diverse oefeningen vinden die je direct in de praktijk kunt toepassen.

borstspieren

Het krijgen van grotere armen

Het krijgen van grotere armen is voor mannen iets wat enorm belangrijk is. Maar hoe krijg je dit? Juist, door het trainen van je biceps en triceps. Dit is een lastig proces en het is daarom van groot belang dat je hier voldoende aandacht aan besteed. Train jij vaak per week? Dan is het altijd aan te raden om je armen wekelijks een keer te pakken. Hierbij is het van groot belang dat je voldoende aandacht besteed aan zowel de triceps als de biceps. Wil jij grotere triceps? Dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor de skull crusher oefening. Deze oefeningen is een van de beste oefeningen wat direct zal resulteren in grotere triceps.

grotere armen

Het trainen van je buik

De zomer komt eraan en wat is dan het meest belangrijk? Juist, het krijgen van een sixpack. Deze krijg je niet zomaar en om deze reden is het goed om hier voldoende aandacht aan te besteden. Je kunt je buik eenvoudig trainen door diverse oefeningen. Hierbij kun je denken aan sit ups, maar ook diverse applicaties bieden een perfecte oplossing. Op de applicaties tref je namelijk volledige workouts aan waardoor jij binnen enkele weken direct resultaat ziet.

investeer in jou gezondheid