investeer in jou gezondheid

Online personal training

1ON1

Door de opkomst van Corona is het steeds lastiger om gebruik te maken van personal trainer. Je wilt immers niet aan een abonnement verbonden zijn terwijl de sportscholen dicht zijn. Om deze reden is het aan te raden om te kijken naar een personal trainer die online personal training aanbiedt.
Hierdoor weet je zeker dat je ongeacht de situatie alsnog een training op maat krijgt. Wist je namelijk dat je perfect oefeningen uit kan voeren vanuit huis? Dat is natuurlijk fijn, maar je moet wel weten wat je moet doen en je hebt iemand nodig die je hierbij kan stimuleren. Een personal trainer die online personal training geeft kan je als geen ander hierbij helpen. Maar aan welke oefeningen moet je dan denken? Hieronder zullen we het kort hebben over een tweetal trainingsmogelijkheden die vaak worden gebruikt tijdens een online personal training sessie. Hierdoor krijg jij globaal een inzicht in de mogelijkheden van online trainen.

Koop een cardio-apparaat en ga los

Als eerst is het goed om te benoemen dat je een cardio apparaat kunt aanschaffen waardoor je zelf aan de slag kunt gaan. Hierbij valt vaak te denken aan een hometrainer. Een hometrainer neemt namelijk niet veel ruimte in beslag en je kunt hierdoor perfect trainen. Als je zelf traint zul je niet het maximale uit jezelf halen, maar door het inzetten van een online personal trainer weet je dat dit wel gebeurt. Ook al zit de personal trainer niet bij jou in de ruimte, hij zal proberen alles uit je te halen waardoor je zeker weet dat je het beste uit jezelf zult halen en dat is natuurlijk fijn, want zo haal je de beste resultaten!

Diverse oefeningen met lichaamsgewicht

Tot slot is het ook goed om te benoemen dat een personal trainer genoeg oefeningen weet die je met lichaamsgewicht kunt uitvoeren. Hierbij doen jullie alle twee de camera aan en voeren een aantal oefeningen uit. Je zult merken dat het in het begin niet extreem zwaar is, maar naarmate de tijd voorbij gaat zul je merken dat het enorm zwaar is. Trainen met lichaamsgewicht wordt hedendaags enorm onderschat maar je kunt er zoveel mee. Omdat dit een complexe manier van trainen is, is het wel aan te raden om hiervoor een personal trainer in te schakelen. Hierdoor weet je zeker dat je er alles uit zult halen en dat is natuurlijk precies wat je wilt bereiken.
oefeningen

investeer in jou gezondheid